USTVARJANJE OKUSNE VEGANSKE KULINARIKE

KULINARIČNI STUDIO BARBARELLA

KULINARIČNI STUDIO BARBARELLA

KULINARIČNI STUDIO BARBARELLA

Navdihujoč prostor

Navdihujoč prostor

za kulinarično ustvarjanje..

za kulinarično ustvarjanje..

Dobrodošli v Barbarella kulinaričnem studiu – navdihujočem prostoru za kulinarično ustvarjanje v osrčju Ljubljane!

Naš studio je več kot le prostor – je kreativni kulinarični center, kjer se industrijski ambient prepleta z okusi, ustvarjalnostjo in druženjem.

V našem izjemno svetlem in prostornem ambientu lahko organizirate :

  • interaktivne delavnice ( kuharske delavnice, rojstnodnevne delavnice)
  • ekskluzivne in privatne kulinarične dogodke
  • profesionalna snemanja in fotografiranja

Studio razpolaga z velikostjo 130 m2 površine, s stropi, ki se dvigajo 3,5 metra visoko, ter impresivno količino naravne svetlobe, ki jih omogočajo industrijska okna, ki se razprostirajo od tal do stropa.

V studiu je na voljo kuhinjski otok bele barve, ki se razteza 4 metre. Njegova nevtralna barva je platno, na katerem lahko uprizorite svoje najbolj kreativne kuharske zamisli.

Opremljen je z vrhunskimi kuhinjskimi aparati priznanih blagovnih znamk – od hladilnika do kuhališča, pečice in pomivalnega stroja. Kuhinja je opremljena s kuhinjskimi pripomočki in aparati ter dekorativnimi elementi, ki jih lahko v času najema poljubno uporabite.

Naš studio vam omogoča, da ustvarite pristno atmosfero in izrazite svojo kulinarično umetnost na poseben način. Zaradi nevtralne arhitekture vam omogoča da prostor zdekorirate in opremite na svoj, unikaten način.

Začutite navdih v našem kulinaričnem prostoru

Barbarellini recepti so čista čarovnija. Njene skrivne sestavine so zagotovo neskončna ljubezen do zdravja, lepote, barv in življenja nasploh. Zato je “Alkimija Čistih Okusov” v trenutku zasedla častno mesto na naši polici s kuharskimi knjigami”

Mojca Fatur, igralka

“As an educator, there is nothing more gratifying than seeing one of my students produce a plant-based work of art. Barbara has always shown an incredible talent which is shared so well in this beautiful book. Her work displays an impeccable example of the potential within plant-based foods. You will love her book!”

Matthew Kenney, avtor, ustanovitelj plant-based akademije ZDA

“Barbara je profesionalka, ki jo odkrito občudujem, sodelovanje z njo poteka gladko in čisto, kot da bi pojedel tisti čudežni mango iz uvoda.”

Klemen Košir, avtor in založnik

 Barbarellini recepti so čista čarovnija. Njene skrivne sestavine so zagotovo neskončna ljubezen do zdravja, lepote, barv in življenja nasploh. Zato je “Alkimija Čistih Okusov” v trenutku zasedla častno mesto na naši polici s kuharskimi knjigami

Mojca Fatur, igralka

 As an educator, there is nothing more gratifying than seeing one of my students produce a plant-based work of art. Barbara has always shown an incredible talent which is shared so well in this beautiful book. Her work displays an impeccable example of the potential within plant-based foods. You will love her book!

Matthew Kenney, avtor, ustanovitelj plant-based akademije ZDA

 Barbara je profesionalka, ki jo odkrito občudujem, sodelovanje z njo poteka gladko in čisto, kot da bi pojedel tisti čudežni mango iz uvoda.

Klemen Košir, avtor in založnik

 Barbarellini recepti so čista čarovnija. Njene skrivne sestavine so zagotovo neskončna ljubezen do zdravja, lepote, barv in življenja nasploh. Zato je “Alkimija Čistih Okusov” v trenutku zasedla častno mesto na naši polici s kuharskimi knjigami

Mojca Fatur, igralka

 As an educator, there is nothing more gratifying than seeing one of my students produce a plant-based work of art. Barbara has always shown an incredible talent which is shared so well in this beautiful book. Her work displays an impeccable example of the potential within plant-based foods. You will love her book!

Matthew Kenney, avtor, ustanovitelj plant-based akademije ZDA

 Barbara je profesionalka, ki jo odkrito občudujem, sodelovanje z njo poteka gladko in čisto, kot da bi pojedel tisti čudežni mango iz uvoda.

Klemen Košir, avtor in založnik