si en

Presne in veganske sladice so najbolj zanimivi del priprave, saj kljub temu da ne uporabljamo nobenih mlečnih izdelkov še vedno lahko ustvarimo elegantne in okusne sladice. Na tri urni, popoldanski delavnici, ki je namenjena pripravi presnih in veganskih sladice se boste naučili:

  • kakšne tehnike se uporabljajo pri pripravi presnih in veganskih sladic
  • kateri kuhinjski pripomočki so priporočljivi (blenderji, sokovniki, dehidratorji, rezalniki ...);
  • kako pripraviti polnovredno sladilo
  • kako pripraviti rastlinsko mleko (mleko iz mandljev, brazilskih oreščkov, indijskih oreščkov, konopljinih semen ipd ...);
  • na kakšen način pripraviti okusne in najbolj zdrave sladice, brez toplotne obdelave, kot tudi veganske pečene sladice, brez glutena (smoothie-ji, mousse, piškotki, temperiranje čokolade, sladki tartuffi, sezonske pite , torte, tiramisu, pečene pite, cake pops-i)

Delavnice potekajo v našem novem kuhinjskem studiu v Ljubljani na Središki 04, v skupini največ do 10 ljudi. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti in fotografijami pripravljenih jedi. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da boste temeljito spoznali vse tehnike. Pri vsakemu receptu  lahko izmenično sodelujete pri pripravi, tako da že med samo pripravo dobite tudi pravi občutek. Vse jedi boste tudi poskusili. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh zelo dobrodošle. V kolikor bo ostalo kaj sladic, jih lahko odnesete domov, svojim najbližjim. Običajno jih namreč zelo zanima, kaj vse smo pripravljali in po mojih izkušnjah so vedno navdušeni nad pripravljenimi recepti. 


Tečaj se prične ob 17. uri in traja do 20.30 ure.


Cena popoldanske delavnice 99,00 eur

 

(vključena celotna prehrana, knjižica z recepti in tutorial)

 

*Minimalno število udeležencev je 6 oseb, maksimalno število udeležencev je 12 oseb. Odpoved delavnice je možna najkasneje 1 teden pred pričetkom delavnice, v nasprotnem primeru (da delavnico odpoveste manj kot 6 dni pred pričetkom) si pridržujemo zadržati 70% kupnine. 

 

Prijava