Dogodki

Sejem Narava-Zdravje

10/10/2010

Zaključil se je sejem Zdravja, s sloganom “Pozdravimo Jutri”. Mi smo se imeli zares luštno in upamo na še več interaktivnih dogodkov in sejmov v prihodnosti. Zelo vesela in hvaležna sem, da ste me prišli obiskati, poskusiti sokce, pogledati mešalnike in vprašati stvari, ki vas zanimajo.

Na sejmu pa smo prvič predstavili tudi novo generacijo počasnih sokovnikov, o katerih bom v kratkem napisala več koristnih informacij. Trenutno pa se zelo veselim njegove vsakodnevne enostavne uporabe…


You Might Also Like

4 komentarji

 • bojana 12/10/2010 at 13:02

  Živijo!

  Šele pred par dnevi sem zasledila tvoj blog in sem morala napisat komentar, da bi pohvalila izgled tega “tanovega”. Fotke so čudovite, se pa že veselim tudi novih receptov 🙂 V bistvu je prvi slovenski blog take vrste, ki ga berem, drugače se za nasvete in recepte zanašam na ameriški “blog community”. Sicer nisem presnojedka, ampak se trudim vsak dan dodat na jedilnik kakšno novo presno kurioziteto 🙂

  Btw, pohvala tudi stojnici na sejmu, dobrote so bile pa sploh odlične. Mislim, da še nisem jedla boljših čoko-pralinejev!

 • Barbarella 12/10/2010 at 15:27

  Hvala za lep kompliment:) lep, sončen dan!

 • Urša 14/10/2010 at 14:01

  Draga ga. Barbara,
  bolj kot ne po naključju sem naletela na vaše recepte in spletno stran. Naravnost vzhičena sem! Recepti so nadvse zanimivi, slikce hrane fantastične, vaš odnos do hrane in živil ter serviranja jedi pa občudovanja vreden. Skratka vse pohvale, in če bo organizirana še kakšna delavnica Fresh gourmet, se je z veseljem udeležim. Resnično ste pravi navdih.
  Veliko uspehov tudi v nadaljevanju vaše življenjske poti vam želim.
  Urša

 • Leave a Reply