DELAVNICE

Vljudno vabljeni na Barbarellino klasično delavnico Gourmet Fresh, kjer boste spoznali čudovite lastnosti sveže pripravljenih jedi iz rastlinskih sestavin in kar je najpomembneje, pridobili znanje kako revitalizirati svoje jedilnike, da boste dosegali boljši nivo zdravja in energije in dobili navdih za pripravo različnih, čudovitih receptov doma ali za posebne priložnosti. Svoje življenje sem posvetila pripravi sodobnih jedi, sestavljenih iz rastlinskih sestavin in na delavnicah delim del izkušenj nabranih v zadnjih šestih + letih. Svoje znanje sedaj uporabljam za različna svetovanja posameznikom, podjetjem, gostinstvom in na svojih lastnih delavnicah, v obliki izobraževanja in kulinaričnih demo-v.  Izkušnje so pokazale, da se ljudje radi družijo na kulinaričnih delavnicah in v “živo” opazujejo kako se recepti pripravljajo, saj je moj namen, da ljudje spoznajo, da je sveža, naravna hrana lahko zelo enostavna za pripravo in hkrati zelo okusna.

 

Če si želite v svoje jedilnike vnesti več barv, svežih sadežev, super hranilnih živil, čistih vitaminov, mineralov in encimov, fitohranil ali se spogledujete z bolj zdravim načinom življenja, pa ne veste, kako bi začeli, želite zgubiti odvečne kilograme, morda pa zgolj narediti vtis na svoje bližnje in prijatelje, potem se lahko udeležite Barbarellinih delavnic Gourmet Fresh, ki je namenjena predvsem temu, kako si v zaposlenem urniku lahko hitro pripravimo zdrave jedi, pripravljene iz rastlinskih sestavin. Delavnica je namenjena spoznavanju enostavnih tehnik, z odličnimi rezultati, recepti so pripravljeni v manj kot pol ure, in temeljijo predvsem na tem, da jih lahko uporabljate v vsakdanjem življenju.

 

Na delavnici boste spoznali:

  • kakšne tehnike se uporabljajo pri pripravi sveže, presne in veganske hrane;
  • kateri kuhinjski pripomočki so priporočljivi (blenderji, sokovniki, dehidratorji, rezalniki …);
  • kako si organizirati nakup sestavin vnaprej, tako da smo na sveže obroke vedno pripravljeni;
  • kako pripraviti okusne smoothieje in stoprocentna lešnikova mleka (mleko iz mandljev, brazilskih oreščkov, indijskih oreščkov, konopljinih semen ipd …);
  • kako pripraviti in dekorirati seksi solate ter zeliščne prelive;
  • kako kaliti ultra hranljive kalčke in žita;
  • kako pripraviti hitre recepte pa tudi tiste malo bolj zahtevne (npr. rezance, pizze, lazanje, sushije, tortille, zelenjavne pite, eksotične omakice, solate, sladoled, sadne torte, pite, piškotke …). Poudarek je na pripravi presnih receptov, z vključevanjem brezglutenskih kuhanih receptov.
  • kako pripraviti in dekorirati najbolj okusne in najbolj zdrave sladice na svetu ter sladoled brez mleka, jajc, moke in sladkorja;
  • možnosti nakupa nekaterih izdelkov z dodatnim popustom.
  • Recepti, ki jih pripravljamo so vedno  v skladu s sezono, dovolimo pa si tudi občasno uporabo eksotičnih sestavin, da menu popestrimo. Poudarek je na pripravi sokov in smoothie-jev, pripravi juhe in predjedi, glavne jedi in sladice, tako da pokrijemo vse tematike. Poudarek je na svežih sestavinah, brez pretirane uporabe maščob in oreščkov!

Delavnice potekajo v našem novem kulinaričnem studiu v Ljubljani, na Bravničarjevi 11. Na vsaki delavnici prejmete knjižico z opisanimi recepti. Vsi recepti so izvedeni pred vašimi očmi, tako da boste temeljito spoznali vse tehnike. Med samim tečajem so vprašanja in izkušnje vseh zelo dobrodošle. V kolikor ostanejo jedi,  jih lahko odnesete domov, svojim najbližjim. Običajno jih namreč zelo zanima, kaj vse smo pripravljali in po mojih izkušnjah so vedno navdušeni nad pripravljenimi jedmi (predvsem sladicami).

 

Cena tri-urnega tečaja: 69,00 EUR z vključenim DDV

(vključena celotna prehrana, knjižica z recepti in tutorial )

Tečaj se prične ob 17.00 in traja do 20.00 ure